Cycle LS					-						-		
(all periods meet)	(all periods meet) Uycle 78		Cycle 56			Cycle 34			Cycle 12			Cycle 100 <sup>sestest</sup>	
Late Start Mondays	(7 & 8 do not meet)		(5 & 6 do not meet)			(3 & 4 do not meet)			(1 & 2 do not meet)			(all periods meet)	
EB 9:00-9:09	EB	7:15-8:05	EB		7:15-8:05	EB		7:15-8:05	EB		7:15-8:05	EB	7:15 - 8:05
EB Science Only (9 min)		(50 min)			(50 min)			(50 min)			(50 min)		(50 min)
1 9:14-9:49	1	8:10-9:07	1	1	8:10-9:07	1		8:10-9:07	3	8	8:10-9:07	1	8:10 - 8:52
													(42 min)
(35 min)		(57 min)			(57 min)			(57 min)			(57 min)	2	8:57 - 9:39
2 9:54-10:29	Homeroom	Homeroom 9:12-9:24		Homeroom 9:12-9:24		Homeroom 9:12-9:24			Homeroom 9:12-9:24				(42 min)
		(12 min)		(12 min)		(12 min)			(12 min)			3	9:44 - 10:26
(35 min)	2	9:29-10:26	2	9:	29-10:26	2	9	:29-10:26	4	9:	29-10:26		(42 min)
3 10:34-11:09													4
		(57 min)			(57 min)			(57 min)			(57 min)		10:31-11:17
(35 min)	3			3			5			5			
4	Lunch A	10:31-11:28	Lunch A	10:	31-11:28	Lunch A	10	:31-11:28	Lunch A	10:	31 - 11 : 28	Lunch A	
11:14-11:54	11:02-		11:02-			11:02-			11:02-			10:47-	
	11:32		11:32			11:32			11:32			11:17	
Lunch A	(30 min)	(57 min)	(30 min)		(57 min)	(30 min)		(57 min)	(30 min)		(57 min)	(30 min)	(46 min)
11:24- 11:54	Lunch B	4-I	Lunch B		4-I	Lunch B		6-I	Lunch B		6-I	Lunch B	5-I
(30 min) (40 min)	11:33-	11:37-	11:33-		11:37-	11:33-		11:37-	11:33-		11:37-	11:22-	11:22-
Lunch B 5-I	12:08	12:34	12:08		12:34	12:08		12:34	12:08		12:34	12:02	12:08
11:59- 12:29 11:59-	(35 min)		(35 min)			(35 min)			(35 min)			(40 min)	
(30 min) 12:39	Lunch C 4-II		Lunch C	4-II		Lunch C	6-II	1	Lunch C	6-II		Lunch C	5-II
Lunch C 5-II	12:07- 12:13	3-	12:07-	12:13-		12:07-	$12:13_{-}$		12:07-	12:13-		11:53-	12:07-
$\frac{12:22}{12:52}$ 12:34-	12:37 1	:10	12:37	1:10		12:37	1:10		12:37	1:10		12:23	12:53
(30 min) 1:14 (40 min)	(30 min)	(57 min)	(20 min)		(57 min)	(20 min)		(57 min)	(20 min)		(57 min)	(30 min)	(46 min)
Lunch D	Lunch D		Lunch D			Lunch D			Lunch D			Lunch D	
12:44-	12:39-		12:39-			12:39-			12:39-			12:13-	
1:14 (30 min) (40 min)	1:10		1:10			1:10			1:10			12:53	
6 1:19-1:54	(31 min) (57 n	nin)	(31 min)	(57 min)		(31 min)	(57 min)		(31 min)	(57 min)		(40 min)	(46 min)
	5	1:15-2:12	7		1:15-2:12	7		1:15-2:12	7	1	1:15-2:12	6	12:58 - 1:40
(35 min)												-	(42 min)
7 1:59-2:34	1											7	1:45 - 2:27
		(57 min)			(57 min)			(57 min)			(57 min)		
(35 min)	6	2:17-3:14	8	:	2:17-3:14	8		2:17-3:14	8	2	2:17-3:14		(42 min)
8 2:39-3:14	1											8	2:32 - 3:14
(35 min)		(57 min)			(57 min)			(57 min)			(57 min)		(42 min)

## **Deerfield High School Bell Schedule**

\**Please view the DHS Cycle Calendar for daily cycle information.* Usually, during a 5-day week, Cycle LS is Monday; Cycle 78 is Tuesday; Cycle 56 is Wednesday; Cycle 34 is Thursday; and Cycle 12 is Friday. Cycle 100 days are often implemented when we have 3-day week.